Agate House

Resting in the heart of Pearl Beach, this home was designed to encompass single level living on the upper floor, while accommodating the needs of family life on the lower level. Designed to a budget, the home balances the spatial and scale requirements of a family home with a comfortable level of finish throughout that reaches the expectation of a home in Pearl Beach.

 

Expansive decks bookend each side of the generous living area with large, clear door providing cross flow ventilation though the home and allowing the roar of the Pearl beach surf to be heard inside the home. The north facing clearstory windows provide natural light all day long.

The master bedroom and the home office complete the upper floor and are subtly linked to the main living room while also providing a sense of privacy and separation.